• Magyar

Miért itt adjam el az ingatlanom

Mert ez egy új és hatékony módszer az ingatlanpiacon !

Ezzel az értékesítési módszerrel nagyon egyszerűen és ingyenesen gyűjtheti be a piacon elérhető legmagasabb ajánlatokat különösebb erőfeszítés nélkül, és az sem kizárt, hogy a legmagasabb licit meghaladja az Ön elképzeléseit. Magyarul nincs mit veszítenie, a regisztráció kb. 1 perc, a hirdetés feladás az "eladni szeretnék" gomb megnyomásától számítva még egy perc.

A licitálók elérhetőségeit az aukció végén kiadjuk Önnek, akikkel szabadon értekezhet, nem felügyeljük, nem kísérgetjük Önöket, kivéve természetesen, ha ezt igénylik.

Mert nem kérünk magas jutalékot !

Díjazásunk rendkívül ügyfélbarát, a piaci átlag alatti, aminek alapja az eladási ár, mértéke pedig 2%.

Mert gyors és nyilvános !

A licitidőszak általában 10 nap. Ennyi idő alatt beszerezzük azokat az ajánlatokat, amelyek alapján el tudja adni az ingatlanát. Honlapunkat bárki, díjtalanul megtekintheti, nincs szűk ügyfélkör, a lehető legtöbb embert el lehet érni, a korlát a világháló.

Mert nincs trükkös megbízás, nincs veszélyes apróbetű !

Mi bízunk Ügyfeleinkben, ők is bízhatnak bennünk. Egyszerű, világos feltételekkel szerződünk, a szerződés az interneten keresztül jön létre. Nem kérünk kizárólagosságot, nem kötbérezünk, nem láncoljuk magunkhoz.

Mert szakképzett tanácsadókkal dolgozunk !

Irodánk szoros együttműködésben áll szakképzett, tapasztalt ügyvédekkel, akik tisztában vannak az ingatlanokra vonatkozó szerteágazó jogi szabályozás buktatóival, így a szolgáltatásaikat a kezdetektől igénybe véve biztos lehet abban, hogy az értékesítés során nem csapják be, nem beszélik rá kétséges kimenetelű megoldásokra.