• Magyar

Hogyan működik?

Egy gyors regisztrációt követően nincs más teendője, mint a legmagasabb licitet tenni. Nem kell félnie a licitálástól, mert a legmagasabb licit nem keletkeztet az Ön számára fizetési kötelezettséget. Az aukció zárása után a licitnyertessel és az eladóval felvesszük a kapcsolatot a további részletek megtárgyalása érdekében.

A honlapon elsősorban olyan lakásokra szervezünk aukciót, amelyeknek az elhelyezkedése vagy típusa alapján viszonylag könnyen meghatározható az aktuális piaci értéke. Előbbi csoportba a belvárosi, jó állapotú kis illetve közepes méretű lakások tartoznak, utóbbiba pedig a panelek, amelyekre mindig van kereslet. A panellakások szinte egyformák, emelet, méret, utca és panelprogram. Ha ezek a tényezők ismertek, akkor nagy pontossággal meg lehet határozni a piaci értékét. 

Természetesen lehetőség van megtekinteni az ingatlanokat, ezzel kapcsolatban kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretné eladni a lakását, vagy csak kíváncsi a piaci értékére, mennyit adnának érte, akkor érdemes eladásra itt meghirdetni az ingatlant, ami önmagában ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Egy egyszerű regisztrációt követően fel is töltheti a hirdetését az "eladni szeretnék" gomb megnyomásával. Ezzel kapcsolatban lásd a "miért itt adjam el az ingatlanom" címszó alatti tartalmat a főoldalon.