• Magyar

GYIK

GY.I.K.

-Mennyibe kerül, ha itt szeretném eladni az ingatlanom?

Hirdetés feladása, a licit levezetése ingyenes, díjtalan. A honlap használata licitálóként szintén díjtalan. Díjfizetési kötelezettség csak terheli az eladót, ha sikeresen zárul a licit és létrejön az adásvétel.

-Én is fel tudom tölteni a hirdetést?

Igen, a hirdetés feltöltése menüpont alatt.

-Be kell mennem aláírni valamit?

Nem, egyszerűen a honlapon feladja a hirdetést, majd küldünk egy emailt, amit vissza kell igazolni.

-Mi tehetek, ha tévesen tettem licitet?

A egyéb lényeges feltételekben (mint pl. a birtokbaadás, vételár megfizetése, tulajdonjog, terhek) a licitzárást követően kell megállapodnia a Feleknek. Amennyiben a licit lezárást követő 15 napon belül nem sikerül megállapodni, a licitáló az ajánlatát visszavonhatja.

-Mi van akkor, ha nem akarom a licitnyertesnek eladni az ingatlant?

Nem kérünk semmilyen kötbért, díjat nem kell fizetnie. Megpróbáljuk a vevő ajánlatát és az Ön elképzelését közelíteni. Díjat csak akkor fizet nekünk, ha a licitálónak vagy a mi Ügyfelünknek adja el az ingatlant.

-Mi történik, ha közben eladom az ingatlant?

Nem kérünk semmilyen kötbért. Díjat csak akkor fizet nekünk, ha a licitálónak vagy a mi Ügyfelünknek adja el az ingatlant.

-Országos a honlap?

Igen.

-Mit tehetek, ha a licitálás nem éri el azt az összeget, amit kérek az ingatlanért?

Nem terheli szerződéskötési kötelezettség. Érdemes a legmagasabb ajánlattevővel a kapcsolatot felvenni, mert van esély arra, hogy sikerül megegyezniük.

-Mi a teendő, ha valaki meg akarja nézni az ingatlant?

Szabadon megteheti, nem kísérgetjük, nem zavarunk, szabadon tárgyalhatnak, igény esetén tanácsot adunk, akár hitelezés, akár jogi jellegű a kérdés, akár meglévő teher, közös költség tartozásról van szó, csak kérniük kell. Ez is ingyenes.