• Magyar

Miért itt vegyek ingatlant

Mert jó áron vehet jó ingatlant és nem kell fizetnie az ügyvédet !

Az itt található ingatlanok ára az egyéb internetes felületeken szereplő áraknál általában alacsonyabbak,  ezen felül nem kell ügyvédi díjat fizetnie, ha rajtunk keresztül vásárolja meg az ingatlant. Ez a költség nem elhanyagolható. Nincs más teendője, mint a legmagasabb licitet tenni. Nem kell félnie a licitálástól, mert a legmagasabb licit nem keletkeztet az Ön számára fizetési kötelezettséget. Az aukció zárása után a licitnyertessel és az eladóval felvesszük a kapcsolatot a további részletek megtárgyalása érdekében.

Rugalmasak vagyunk !

Más irodák kézen fogva kísérgetik a vevőket és körülményesen összeszervezett időpontokban járják végig a lakását. Mi bízunk Ügyfeleinkben. A licitzárást követően szabadon tárgyalhatnak egymással a Felek, akkor találkoznak, amikor akarnak.

Szakképzett tanácsadókkal rendelkezünk !

Irodánk szoros együttműködésben áll szakképzett, tapasztalt ügyvédekkel, akik tisztában vannak az ingatlanokra vonatkozó szerteágazó jogi szabályozás buktatóival, így a szolgáltatásaikat a kezdetektől igénybe véve biztos lehet abban, hogy a vétel során nem csapják be, nem beszélik rá kétséges kimenetelű megoldásokra.

Segítünk a hitelfelvételben is !

Ha nem áll a rendelkezésére elegendő fedezet a lakás megvásárlásához, de egyedül nem tud eligazodni a banki termékek útvesztőjében, segítünk a hiteligénylésben is.